Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за вашите Алфи ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за вашите Алфи ...

Значи аз моита алфичка я имам вече 8 месеца , но катоя взех беше нов внос и нямаше нищо което да тропа ...сега направо лошо ми става когато карам по павета или разбит път ..има ли и при вас съшия проблем тропат ли ви корите по колата ... а съм с 14-ки на 60 ..представям си със по големи джанти ....
    Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
    Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Ми тропа си.....ама какво да се прави.Хиляди пъти сме му намирали тук решението.Музиката на мах и това е Важното е да върви, рано или късно всяка почва да тропа, скърца и т.н. И аз съм с 14-ки на 60, но не мисля, че с по-големи ще е по-зле, даже по-добре за някои по-малки дупки.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27307
      А темата е толкова прясна
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

В БГ и танк да караш все нещо ще се разтропа и разкърца.Фиатът като го взехме,също нов внос,беше супер стегнато и почти нищо не тропаше.Точно два месеца бяха нужни,за да се разхлопат стабилно пластмасите.Алфата я купих навъртях и 500км за два дни само по магистрала и както слезнах от магистралата и почна нещо да скърца по таблото.На другият ден беше изчезнало.Карай си колата и не го мисли,това са бели кахъри.
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

почваш с с ключета и отверчици да притягаш това онова и вичко си е по старому за известно време после пак така в противен случай бавно но сигурно колата ти се превръща в дарак
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

И моята беше кото нова кото я взех много стегната нищо не дразнеше от пластмасите за една година и половина и 30 000км по пътищата сега е симфония на бетовен вътре ама това да и е
            има доста изписано по тая тема виж и в търсачката.
            145 junior 1.4 16v 98
            KARANJETO E NAYKA !!

Comment

Първоначално публикувано от jorkodj Покажи съобщение
              И моята беше кото нова кото я взех много стегната нищо не дразнеше от пластмасите за една година и половина и 30 000км по пътищата сега е симфония на бетовен вътре ама това да и е
              има доста изписано по тая тема виж и в търсачката.

благодаря на всички ..съжелявам за новата тема ...
              Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
              Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Working...
              X